Zwembadbouwer Zuid Holland

Bent u op zoek naar een zwembadbouwer in Zuid Holland? Bij Revis Zwembaden streven we ernaar om de ultieme zwemervaring met mensen door heel het land en daarbuiten te delen! Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor langetermijnzorg, reparatie en onderhoud als echte allround zwembadbouwer in Zuid Holland.

Ervaren en enthousiaste zwembadbouwer in Zuid Holland

Bij Revis Zwembaden zijn we al zwembadbouwer in Zuid Holland sinds 1998. De zwembaden die wij bouwen, worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Wij leveren zowel standaard maten als maatwerk. 

Wilt u toewijding, vakmanschap en kwaliteit? Dan kiest u voor Revis Zwembaden als ervaren zwembadbouwer in Zuid Holland.

Waarom kiezen voor een gespecialiseerde zwembadbouwer in Zuid Holland?

Als u op zoek bent naar een zwembadbouwer in Zuid Holland die kwaliteit, snelheid en service biedt, bent u bij ons aan het juiste adres. Als een zwembad eenmaal staat, kan hij niet zomaar weer worden opgehaald. Daarom is het van belang om te kiezen voor een échte specialist. 

Neem voor meer inspiratie een kijkje bij enkele van onze vele projecten. Daar vindt u onze internationale projecten, maar ook voorbeelden van ons werk in binnenland zoals in Zuid Holland als gespecialiseerde zwembadbouwer.

Zwembad kopen in Zuid Holland

Een zwembad kopen in Zuid Holland gaat niet over één nacht ijs. Dat is ook logisch, want het ene zwembad is het andere niet. Naast verschillende soorten zwembaden, is er bijvoorbeeld ook nog het formaat, de waterinstallatie en overige accessoires zoals een zwembad overkapping om over na te denken. 

Als u een zwembad wilt kopen in Zuid Holland, staat het specialistische team van Revis Zwembaden daarom voor u klaar. 

Verschillende soorten zwembaden

Als zwembadbouwer in Zuid Holland sinds 1998, hebben wij al veel zwembaden mogen bouwen, onderhouden en repareren. Als u ook een zwembad wilt laten bouwen, heeft u de keuze uit verschillende materialen. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze selectie zwembaden.

Zwembaden van polypropyleen

Veruit de meeste zwembaden worden tegenwoordig van polypropyleen gemaakt. Polypropyleen, of polypropeen zoals het ook wordt genoemd, is een thermoplastisch kunststof. Dit sterke materiaal brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder:

  • antibacteriële eigenschappen;
  • dubbele UV-bescherming;
  • lange levensduur;
  • eenvoudig onderhouden;
  • gegarandeerde hoge kwaliteit. 

Bij Revis Zwembaden produceren wij onze zwembaden zelf. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van de hoogste kwaliteit.

RVS zwembaden

Als u een zwembad wilt laten bouwen in Zuid Holland dat tijdloze elegantie en luxe uitstraalt, is een rvs zwembad de perfecte keuze. Deze roestvast stalen zwembaden worden ook wel inox zwembaden genoemd. 

Het grote voordeel van dit type zwembad is dat het door zijn neutrale kleur naadloos opgaat in elke omgeving. Wilt u water dat er wonderbaarlijk uitziet? Dan kiest u voor een rvs zwembad.

Een HDPE zwembad

De afkorting HDPE staat voor High Density Polyetheen. Dit type kunststof staat namelijk bekend om zijn extra hoge dichtheid. Een HDPE zwembad is daardoor erg hard en sterk. Bent u op zoek naar een robuust zwembad dat wel tegen een stootje kan? En bent u op zoek naar een zwembad dat:

  • snel geïnstalleerd is;
  • zijn kleur behoudt;
  • op maat gemaakt kan worden;
  • verkrijgbaar is in meerdere kleuren.

Dan staat uw naam op dit type zwembad geschreven.

Recreatie zwembaden

Wij zouden tenslotte niet een gespecialiseerde zwembadbouwer in Zuid Holland zijn, als wij geen recreatie zwembaden zouden produceren. Deze zwembaden worden gemaakt en geïnstalleerd voor het grotere publiek. Dit kan zowel buiten als binnen zijn. Daarnaast voldoen onze producten aan de WHVBZ-voorschriften.

Vraag een offerte aan bij dé ervaren zwembadbouwer in Zuid Holland

Een zwembad kopen doet u niet zomaar. Een zwembad bouwen in Zuid Holland vraagt namelijk om maatwerk. De afmetingen, plaatsing en materiaalkeuze zijn onder andere allemaal bepalend voor eindkwaliteit. 

Wilt u ook zwemmen zonder zorgen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een offerte of persoonlijk advies en kies de beste zwembadbouwer in Zuid Holland!

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak