Kosten zwembad aanleggen

De kosten voor het aanleggen van een zwembad zijn in eerste instantie een flinke investering. Bij het aanleggen wilt u bovendien niet voor verrassingen komen te staan waardoor de prijs uiteindelijk hoger oploopt dan gepland. Wij bieden u daarom een full-service pakket. Wij verzorgen de aanleg van uw zwembad van begin tot eind zodat u na aanleg meteen kunt genieten.

Bij het aanleggen van een zwembad houden we rekening met uw wensen. Het wordt tenslotte uw zwembad! Om deze reden is het aanleggen van een zwembad voor het grootste gedeelte maatwerk. Het is daardoor onmogelijk om een vaste prijs op te geven voor een zwembad bij u thuis.

Polypropyleen zwembad

Voor het aanleggen van uw een polypropyleen zwembad moet u rekening houden met een prijs vanaf €40.000 euro. Deze prijs is inclusief werkzaamheden en alle toebehoren. Denkt u bij toebehoren aan pompen, filters, automatische zuivering en een lamellen zwembadafdekking. Wilt u precies weten wat een zwembad in uw situatie kost? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee voor de aanleg van uw droomzwembad. Na uw aanvraag brengen wij uw situatie in kaart zodat we u een nauwkeurige offerte kunnen sturen.

RVS en recreatie zwembaden

Voor een inzicht in de kosten van RVS zwembaden en recreatie zwembaden kunt u contact met ons opnemen. Nog meer dan bij een polypropyleen zwembad is de prijs van een RVS- of recreatie zwembad afhankelijk van uw wensen. Om hier een nauwkeurige kostenopgaaf van te kunnen geven, komen we graag eerst met u in contact. Zo kunnen we al uw wensen meenemen in de berekening. 

NEEM CONTACT OP

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak