Zwembadrobot

Zwembadrobot

Maytronics Dolphin zwembadrobot

Met een zwembadrobot wordt de bodem en wand van uw zwembad automatisch gereinigd. Dit scheelt u zelf een hoop werk. Wij beschikken over een assortiment Dolphin zwembadrobots van Maytronics in verschillende varianten en prijsklassen. Dit merk is al vele jaren de beste op de markt.

Welke soort u ook kiest, met een automatische reiniger in uw zwembad bent u verzekerd van brandschoon zwemwater en wordt u een hoop tijd bespaard. Wilt u een robot zwembadreiniger kopen? Neem contact op met een van onze specialisten voor deskundig advies. Wij vertellen u graag meer over het gebruik van een Dolphin zwembadrobot!

Contact opnemen

Zwembadrobot of bodemzuiger van Maytronics

Waarom een zwembadrobot aanschaffen?

Als wij een zwembad aanleggen adviseren we om een zwembadrobot te gebruiken voor het onderhoud, want het zorgt voor extra gemak. Het zwembad handmatig reinigen is en blijft namelijk een vervelende en tijdrovende klus. Er zijn verschillende redenen om contact op te nemen met Revis Zwembaden, als u geïnteresseerd bent in zwembadrobots of bodemzuigers:

  • Wij leveren hoogwaardige Dolphin zwembadrobots van Maytronics;
  • Dankzij de robot kunt u het zwembad eenvoudig schoonmaken;
  • De robot doet het werk; u bespaart tijd;
  • Er zijn veel verschillende modellen in diverse prijsklassen.
Informeer naar de mogelijkheden
Dolphin zwembadrobots van Maytronics

Hoe werkt een zwembadrobot?

Een zwembadrobot maakt gebruik van ronddraaiende borstels en zuigkracht, welke het vuil opslaan in een intern filter van de zwembadreiniger. Denk aan het verwijderen van bladeren, algen en ander vuil. Hierdoor is in enkele uren uw gehele zwembad op grondige wijze gereinigd.

Het filter van de robot is na de schoonmaaksessie in het zwembad eenvoudig te legen. Doordat Dolphin zwembadrobots een intern filtersysteem hebben, hoef je de reiniger niet op de techniekinstallatie van het zwembad zelf aan te sluiten. Hierdoor zijn deze robots erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen.

Heeft u vragen over de functies en bediening? Neem dan even contact met ons op.

Een Dolphin zwembadrobot van Maytronics

Een automatische reiniger voor uw zwembad is dus een goede investering die u veel werk en tijd bespaard, zeker als u kiest voor een vooruitstrevend merk. De Dolphin zwembadrobot van Maytronics is al jarenlang de beste zwembad stofzuiger robot over de hele wereld. Er wordt vanuit de fabrikant een groot budget besteed aan het verbeteren van deze robots. Hierdoor zijn deze modellen zeer betrouwbaar en gaan jarenlang mee.

Alle Dolphin robots werken op eenzelfde manier. De gehele bodem wordt door het apparaat gescand en vervolgens wordt al het vuil weggeschrobd. Dit resulteert in een schoon zwembad met kraakhelder water. Of uw zwembad nu is gemaakt van natuursteen, beton of mozaïek. De zwembad schoonmaak robot is geschikt voor alle oppervlakken.

Verschillende zwembad stofzuiger robots

Wij snappen als geen ander dat ieder zwembad en het budget van de zwembadbezitter anders is. Daarom zijn er verschillende modellen van de Maytronics zwembad robot stofzuiger, welke aansluiten op andere wensen.

Zo bestaan er drie varianten: Bodemreinigers; Bodem- en wandreinigers; Bodem- en wandreinigers met afstandsbediening.

Om het juiste type te kiezen is het belangrijk om uzelf af te vragen of het echt nodig is om de wanden te reinigen. Uiteraard geldt hoe meer opties, hoe duurder de robot. Daarbij moet de kabel van de robot lang genoeg zijn om overal goed bij te kunnen, of u moet kiezen voor een zwembadrobot op accu.

De levensduur van een zwembadrobot

Maytronic staat bekend als een van de beste fabrikanten van zwembadrobots. Wanneer u een Dolphin zwembadrobot van Maytronics bij ons koopt, mag u er dan ook vanuit gaan dat deze lang meegaat. Om de levensduur van de robot nog verder te verlengen zijn er een paar dingen waar u aan moet denken. Houdt u zich hier aan, dan beleeft u veel plezier aan de zwembadrobot doordat hij uw zwembad optimaal schoon houdt.

  • Laat de robot niet in het water zitten nadat hij het zwembad schoon heeft gemaakt.
  • Reinig de filters. Het liefst na elke reiniging sessie.
  • Maak de propellor en de borstel schoon. Net als de filters, het liefst na elke reinigingsbeurt.
  • Vervang de filters tijdig wanneer reinigen niet meer voldoende is.
  • Zorg dat de robot na gebruik steeds goed kan drogen. Ondanks dat het materiaal waterbestendig is, is het belangrijk om draaiende delen soepel te houden.

Wanneer u kiest voor een model met een accu, is het belangrijk de accu steeds volledig op te laden en te ontladen. Hierdoor blijft de accu het langst goed.

Dolphin zwembadrobot

Koop alles voor uw zwembad bij Revis zwembaden

Doordat wij zelf al jarenlang rvs en polypropyleen zwembaden maken, weten wij als geen ander welke apparatuur voor welk type zwembad geschikt is. Ook voor andere zwembadaccessoires zoals een Soldeck lamellen zwembadafdekking, een zwembadoverkapping of zwembadverwarming in uw zwembad bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over de beschikbare Maytronics modellen of heeft u vragen welk type robot het beste bij u past, neem dan vooral contact op! Onze specialisten adviseren u graag over een Dolphin zwembadrobot van Maytronics!

Vragen over een zwembadrobot?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: +31 512 550 130. We helpen u graag!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak