Inbouwzwembad in de tuin

Een inbouwzwembad in de tuin geeft u thuis het gevoel alsof u het hele jaar in een vijfsterren hotel verblijft. Met een eigen zwembad in de tuin is niet alleen erg luxe en comfortabel, het is ook een prettige manier om aan uw gezondheid te werken. Met een dagelijkse duik in het zwembad beweegt u uw hele lichaam namelijk.

Onze inbouwzwembaden voor in de tuin zijn van de allerhoogste kwaliteit. We kunnen deze kwaliteit garanderen omdat we alle zwembaden in onze eigen productiehal bouwen. Kiest u voor een zwembad van Revis, dan kiest u dus voor een in Nederland geproduceerd product van de hoogste kwaliteit.

NEEM CONTACT OP

De luxe van een inbouwzwembad in de tuin ervaren

Inbouwzwembad in de tuin

Een eigen inbouwzwembad in de tuin is qua genot met niets te evenaren. Zomerdagen zullen u voortaan nóg meer het vakantiegevoel geven en na een lange dag werken hoeft u de deur nooit meer uit om even écht te ontspannen. Ook wanneer u kinderen heeft is een zwembad in de tuin ideaal, omdat u nooit meer in de rij hoeft te staan bij het strand of een zwembad. Bovendien bespaart het u een hoop reistijd, omdat het zwembad zich voor uw deur bevindt.

Kiest u voor een inbouwzwembad, dan bieden wij er optioneel ook een automatisch oprolsysteem bij die uw zwembad afdekt. Daarmee houdt u het zwembad schoon en warm, zodat u optimaal kunt genieten wanneer u een duik neemt. Daarbij neemt de afdekking een stukje onderhoud weg, doordat het zwembad vele malen schoner blijft.

Upgrade je tuin met een inbouwzwembad

Naast genieten van een duik in het zwembad, is een zwembad in de tuin ook een mooie upgrade van uw tuin. Wanneer de tuin rondom het zwembad netjes afgewerkt wordt, ziet het geheel er zeer fraai uit. Met de juiste belichting, een terras rondom en mooie groene planten, oogt uw zwembad als een oase in de woestijn.

Verschillende soorten zwembaden voor in de tuin

Wanneer u heeft besloten om een inbouwzwembad in de tuin te nemen, zult u nog een aantal keuzes moeten maken voordat het zover is dat u een duik kunt nemen. Eén van die belangrijke keuzes gaat over het materiaal waar het zwembad van gemaakt is. Revis zwembaden produceert zwembaden van verschillende materialen met moderne technieken.

Polypropyleen zwembad

Het meest populair is een polypropyleen zwembad. Polypropyleen is een hoogwaardig, sterk en extreem duurzaam materiaal. Deze eigenschappen maken de kunststof zeer geschikt voor prefab zwembaden en zwembaden op maat.

RVS zwembaden

RVS zwembaden, ook wel inox zwembaden, worden geproduceerd van roestvaststaal. Zoals u wellicht al vermoedt, zijn deze zwembaden veel zwaarder dan de kunststof kuipen van polypropyleen. RVS is bovendien duurder, onder andere omdat het arbeidsintensiever is om ze te bouwen en omdat de grondstoffen duurder zijn. Inox zwembaden ogen daarentegen nog luxer en zijn stootvaster en sterker dan de kunststof variant.

HDPE zwembaden

HDPE zwembaden lijken erg op polypropyleen zwembaden, maar verschillen van elkaar doordat HDPE elastischer is. Er is hierdoor iets meer mogelijk als het gaat om de vorm van het zwembad. Wilt u weten welk materiaal het beste past bij uw wensen? Kijk dan op de betreffende pagina’s voor meer informatie, of neem contact met ons op. Wij leggen u graag alles uit en kunnen naar wens een vrijblijvende offerte voor u opmaken.

 

NEEM CONTACT OP

Waar u rekening mee moet houden

Een inbouwzwembad in de tuin laten aanleggen is een veelomvattende klus. Het is de moeite zeker waard als u ons vraagt, maar we vinden het belangrijk dat u weet wat er staat te gebeuren wanneer wij voor u een zwembad mogen plaatsen. We nemen u daarom graag mee in zaken waar u rekening mee moet houden.

Na de goedkeuring van uw ontvangen offerte, plannen we met u een datum waarop we starten met de werkzaamheden. Dit begint met het uitgraven van het gat in uw tuin waar het zwembad in komt, waarna we een fundering storten en de leidingen aanleggen.

Daarna wordt het zwembad er met behulp van een takelwagen in geplaatst. De volgende stap is dan om alle leidingen en elektronica aan te sluiten. Na uitvoerig testen van de techniek, beginnen we met het afwerken van het zwembad. Denkt u daarbij aan stabilisatiezand en het terras rondom.

Kosten van het zwembad

De kosten van een zwembad zijn afhankelijk van veel factoren. Onder andere van het materiaal dat u kiest, maar ook of u bijvoorbeeld een zwembad op maat in uw tuin wilt. We kunnen daardoor niet een vaste prijs vooraf geven. Wel moet u rekening houden met een minimale prijs van €40.000,- euro.

Wanneer u van ons een offerte ontvangt, noemen we hier altijd all-in prijzen. Dat betekent dat u van ons een prijs ontvangt waar de materialen en de kosten van de aanleg inbegrepen zijn.

Bent u geïntereseerd in een inbouwzwembad in de tuin, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Revis Zwembaden: inbouwzwembaden in de tuin van topkwaliteit

Revis zwembaden heeft al jarenlang ervaring in het maken van de mooiste zwembaden voor binnen en buiten! Ook wanneer u in het buitenland woont of hier een zwembad wil laten plaatsen, denken wij graag met u mee! Naast inbouwzwembaden kunnen we ook een opbouwzwembad in uw tuin plaatsen, wanneer dit naar uw wens is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u nog meer weten over onze zwembaden en diensten? Wij staan voor u klaar en beantwoorden uw vragen over een inbouwzwembad in de tuin graag.

NEEM CONTACT OP

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak