Recreatie zwembaden

Wilt u een zwembad laten aanleggen in een vakantiepark, op een camping, in een hotel of op een andere voor publiek toegankelijke plek? Revis Zwembaden helpt u met het ontwerp, de bouw en het installeren van recreatieve zwembaden.

We bouwen zwembaden die voldoen aan de WHVBZ voorschriften. Profiteer van ultieme flexibiliteit, want de recreatieve zwembaden maken we volledig op maat voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor advies, we zijn benieuwd naar uw wensen.

Neem nu contact op met Revis Zwembaden!

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Recreatie zwembaden van Revis

  • Op maat gemaakt van polypropyleen of RVS
  • Zowel voor buiten- als binnenzwembaden
  • Gebouwd en geïnstalleerd volgens WHVBZ richtlijnen
  • Vakkundige installatie door onze partner Solline Zwembadtechniek
  • Opties voor regulier onderhoud en reparatieservice
  • Levering alle toebehoren mogelijk

Een openbaar zwembad volgens WHVBZ voorschriften

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen zwembaden die voldoen aan de WHVBZ richtlijn. De afkorting staat voor Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen. In deze richtlijnen zijn onder meer eisen opgenomen met betrekking tot de waterkwaliteit. Dit betekent onder meer dat de juiste filterinstallatie benodigd is.

Om aan de richtlijnen te kunnen voldoen, is er natuurlijk ook het een en ander aan papierwerk dat ingeleverd dient te worden. We helpen u graag met het doorlopen van de benodigde procedures, zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Verschillende soorten openbare zwembaden

Bij de aanleg van recreatieve zwembaden valt de keuze meestal op polypropyleen zwembaden. Zo’n zwembad heeft een lange levensduur, is makkelijk te onderhouden en is UV bestendig.

Wie een ultiem luxe bad wil hebben, kan echter ook kiezen voor inox RVS zwembaden. Het roestvaste staal oogt bijzonder stijlvol. Daarnaast heeft het diverse gunstige eigenschappen, zoals een lange levensduur. Ook isoleert het goed en is het RVS volledig recyclebaar.

Voor zowel RVS als polypropyleen baden geldt dat we ze zelf produceren in onze eigen productiehal. We kunnen ook zorgen voor de juiste zwembadafdekking, zwembadoverkapping en zwembadverwarming. Schoonmaken kan goed met een zwembadrobot.

Recreatieve zwembaden laten maken: neem contact op

Is uw huidige zwembad aan vervanging toe, of heeft u een nieuwbouwproject op de planning staan? Wij voorzien uw locatie graag van een hoogwaardig recreatief zwembad. We begrijpen dat u benieuwd bent naar de kosten. Omdat het maatwerk betreft, is het verstandig om contact op te nemen. Op basis van uw wensen kunnen we dan een offerte opmaken.

Wacht niet langer, informeer nu naar de mogelijkheden voor recreatieve zwembaden!

Advies over recreatie zwembaden

AFSPRAAK MAKEN

PERSOONLIJK ADVIES

Heeft u plannen om een zwembad te laten aanleggen bij uw bedrijf? Informeer gerust bij onze specialisten naar alle mogelijkheden. We vertellen ook graag over de verschillen tussen een RVS Inox zwembad en een Polypropyleen zwembad.

Het laten ontwerp, bouwen en plaatsen van een zwembad kan vanzelfsprekend in Nederland en de buurlanden. Maar ook verder van huis hebben wij projecten opgeleverd. Denk aan Curaçao, Bonaire en Spanje. Wacht niet langer en neem nu contact op voor meer informatie over recreatie zwembaden!

CONTACT

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak