Zwembadafdekking

Zwembadafdekking

Zwembadafdekking van Soldeck

Een lamellen zwembadafdekking laten installeren is een goed idee. Het voorkomt namelijk dat er veel vuil in het water komt. Tegelijk blijft het water beter op temperatuur, wanneer het afgedekt wordt. Wij ontwerpen en produceren onze Soldeck zwembadafdekkingen in eigen beheer. Daarnaast zorgen we ervoor dat de afdekking nauwkeurig geïnstalleerd wordt bij uw zwembad.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem nu contact op met Revis. We vertellen u graag meer over het laten produceren en installeren van een zwembadafdekking.

Neem contact op voor meer informatie of een offerte!

Contact opnemen

 

Het belang van hoogwaardige afdekkingen op uw zwembad

Misschien denkt u in eerste instantie aan hygiëne, wanneer gaat over een zwembad afdekking. U zit namelijk niet te wachten op bladeren, dode insecten en ander vuil in het zwembad. Maar ook op het gebied van isolatie is een afdekking belangrijk. Het water blijft lekker warm als de temperatuur ‘s nachts daalt. Onze Soldeck zwembadafdekkingen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Ook voor de veiligheid is een afdekking met lamellen een goede keuze. Kinderen en huisdieren kunnen namelijk  niet meer in het water belanden. 

Lamellen afdekking van hoge kwaliteit

Wanneer de beste kwaliteit vereist is, kunt u het best kiezen voor een zwembadafdekking met polycarbonaat lamellen. Voor de watertemperatuur is het slim om een solar afdekking te gebruiken. Energie uit zonlicht wordt dan omgezet in warmte voor het zwemwater.

De lammellen zijn volautomatisch aan te sturen. Een druk op de knop is dus voldoende om de afdekking boven het zwembad weg te laten schuiven.

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten