Soldeck poolcovers: solar lamellendek zwembad

Zwembadafdekking

Zwembadafdekking van Soldeck

Een zwembadafdekking van Soldeck laten installeren is een goed idee. Een lamellendek zwembad voorkomt namelijk dat er veel vuil in het water komt. Tegelijk blijft het water beter op temperatuur als het afgedekt wordt.

De zwembadlamellen zorgen voor minder verdamping van het water. Bij aanschaf van een Solpool zwembad wordt de Soldeck Poolcover voorgemonteerd. Vervolgens kunt u het oprolsysteem eenvoudig zelf bedienen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten van een zwembadafdekking? Neem nu contact op. We vertellen u graag meer over het laten produceren en installeren van een lamellendek zwembad.

Contact opnemen

 

Het belang van uw zwembad afdekken

Misschien denkt u met een oprolsysteem zwembad in eerste instantie aan hygiëne, wanneer het gaat over een lamellenafdekking. U zit namelijk niet te wachten op bladeren, dode insecten en ander vuil in het water. Maar ook op het gebied van isolatie is een afdekking zwembad belangrijk. Het water blijft lekker warm als de temperatuur ‘s nachts daalt. Onze Soldeck Poolcovers hebben uitstekende isolerende eigenschappen. Hierdoor koelt het water een stuk minder af.

Ook voor de veiligheid is een lamellendek een goede keuze. Kinderen en huisdieren kunnen namelijk niet meer in het water belanden. Het sterke drijfvermogen zorgt namelijk dat de zwembadlamellen blijven drijven. Met ons eigen merk Soldeck Poolcovers bent u verzekerd van uitstekende isolatie, bescherming tegen vuil én maximale veiligheid.

Hoge kwaliteit lamellenafdekking

Als de beste kwaliteit vereist is, kunt u het best kiezen voor een Soldeck polycarbonaat zwembadafdekking. Deze worden met een volautomatisch oprolsysteem boven het bad geplaatst. Een druk op de knop is dus voldoende om de lamellen weg te laten schuiven. U kunt bij Revis kiezen uit drie soorten zwembadlamellen.

  • Solar zwembadafdekking
  • Solar metalic grijs
  • Transparant lamellendek zwembad

Welk type u ook kiest, wij kunnen alle zwembadbedekkingen op maat produceren. Hierdoor weet u zeker dat vuil geen kans heeft om in het water te komen. Dit scheelt u zelf een hoop onderhoud.

CONTACT

 

Transparante of Solar afdekking zwembad

De solar lamellen gebruiken zonlicht om het zwemwater te verwarmen. Hiermee functioneert dit zomerzeil als het ware als verwarmde zwembadafdekking. Op deze manier bespaart u op uw energiekosten en levert u een bijdrage aan een beter milieu.

Dit lamellendek is verkrijgbaar als standaard variant of in metallic grijs. U kunt dus zelf kiezen welke uitstraling u uw buitenbad wilt geven. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van deze polycarbonaat afdekking. Met een hoog drijvend vermogen kan het vallende objecten opvangen.

Voor binnenbaden is het opvangen van zonlicht natuurlijk niet belangrijk. Hier valt de keuze meestal op een transparante bedekking, in plaats van een solar variant. Wel is het nog steeds fijn dat deze zwembadlamellen het water beschermen tegen vuil.

 

Het gemak van een automatisch oprolsysteem

Een zwembad afdekken kan een hele klus zijn, maar daar heeft u met onze poolcovers geen last van! Door het volautomatische oprolsysteem van zwembadafdekking zijn de lamellen met één druk op de knop eenvoudig te bedienen. U heeft dus geen gedoe met een onhandig groot zeil, maar een mooi, veilig en eenvoudig oprolsysteem zwembad.  

Een ander voordeel van dit oprolsysteem is dat het dek altijd netjes is opgeruimd. Dit kan de levensduur van de bedekking bevorderen. U hoeft zich door dit systeem geen zorgen te maken dat het dek beschadigt bij het oprollen. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een opbergplek voor een los zeil.  

Vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen van polycarbonaat zwembadafdekking

Wij werken alleen maar met de hoogste kwaliteit polycarbonaat zwembadafdekking. Dit materiaal heeft het voordeel dat dit, bijvoorbeeld ten opzichte van PVC, een stuk steviger is. Zo is polycarbonaat beter bestand tegen hagel en hoge temperaturen. Hierdoor kan dit lamellendek uw zwembad een stuk beter verwarmen. Wilt u extra bescherming in koude periodes, dan is een speciale winterafdekking een goed idee!

Deze afdekking van polycarbonaat beschermt uw zwembad zeker 10 tot 15 jaar tegen vuil. Toch zal door de jaren heen of met extreem noodweer uw lamellenafdekking slijten. Als het tijd is om het gehele dek of een onderdeel van het oprolsysteem te vervangen, kunnen wij u ook helpen! Voor productie, onderhoud en reparatie van uw zwembadaccessoires kunt u terecht bij Revis.

Verschil tussen zwembadlamellen en een overkapping

Een lamellendek geeft uw zwembad een luxe en unieke uitstraling. Er verandert namelijk weinig aan het zicht van uw binnen- of buitenbad. Anders dan een zwembadoverkapping, komt een afdekking plat over het water waardoor deze weinig opvallen.

Doordat het water volledig wordt bedekt heeft dit een hogere isolerende waarde en houdt het beter vuil tegen dan een hoge of lage overkapping. Ook maakt het automatische systeem gebruik van de lamellen een stuk makkelijker, waardoor in de praktijk mensen sneller gebruik maken van het bad.

ONTWERP, PRODUCTIE EN INSTALLATIE VAN UW lamellendek

Op het gebied van zwembadlamellen leveren we graag maatwerk voor u. Dit kan in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Sterker nog: we hebben inmiddels Soldeck Poolcovers opgeleverd in Spanje, Frankrijk en op Curaçao en op Bonaire.

Neem nu contact op voor meer informatie. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en bijbehorende voor- en nadelen. We helpen graag met het maken van de juiste keuze van zwembaden en accessoires op maat.

Om een idee te krijgen van bijbehorende kosten kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag met de productie en installatie van een Soldeck solar lamellen zwembadafdekking!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak