Soldeck poolcovers: solar lamellen zwembadafdekking

Zwembadafdekking

Solar lamellen zwembadafdekking van Soldeck

Een Soldeck lamellen zwembadafdekking laten installeren is een goed idee. Het voorkomt namelijk dat er veel vuil in het water komt. Tegelijk blijft het water beter op temperatuur als het afgedekt wordt.

De lamellen afdekking zorgt voor minder verdamping van het zwembadwater. Bij aanschaf van een Solpool zwembad wordt de Soldeck Poolcover voorgemonteerd.

U kunt bij Revis Zwembaden kiezen uit drie soorten zwembadlamellen. Kies buiten voor een standaard of metallic grijze solar lamellen afdekking. Dit type helpt om het water te verwarmen met zonlicht, zodat u energie bespaart. Voor binnenzwembaden hebben we een compleet transparante Soldeck lamellenafdekking.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten van Soldeck Poolcovers? Neem nu contact op. We vertellen u graag meer over het laten produceren en installeren van een lamellen zwembadafdekking.

Contact opnemen

 

Het belang van een lamellenafdekking op het zwembad

Misschien denkt u in eerste instantie aan hygiëne, wanneer het gaat over een lamellen zwembad afdekking. U zit namelijk niet te wachten op bladeren, dode insecten en ander vuil in het zwembad.

Maar ook op het gebied van isolatie is een lamellen afdekking belangrijk. Het water blijft lekker warm als de temperatuur ‘s nachts daalt. Onze Soldeck zwembadafdekkingen hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Ook voor de veiligheid is een afdekking met lamellen een goede keuze. Kinderen en huisdieren kunnen namelijk niet meer in het water belanden.

Met ons eigen merk Soldeck Poolcovers bent u verzekerd van uitstekende isolatie, bescherming tegen vuil én maximale veiligheid.

Zwembadlamellen van hoge kwaliteit

Als de beste kwaliteit vereist is, kunt u het best kiezen voor een Soldeck afdekking met polycarbonaat zwembadlamellen. De lammellen werken als een volautomatisch oprolsysteem boven het zwembad. Een druk op de knop is dus voldoende om de lamellen afdekking weg te laten schuiven. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar.

Solar zwembadafdekking

De solar zwembadafdekking heeft lamellen die zonlicht gebruiken om het zwemwater te verwarmen. Zo bespaart u op uw energiekosten en levert u een bijdrage aan een beter milieu. Verkrijgbaar als standaard variant of metallic grijs.

Transparante zwembadafdekking

Voor binnenzwembaden is het opvangen van zonlicht natuurlijk niet belangrijk. Hier valt de keuze meestal op een transparante lamellen afdekking, in plaats van een solar afdekking.

Ontwerp, productie en installatie van uw zwembadafdekking

Solar lamellen zwembadafdekking van Soldeck

Op het gebied van zwembadlamellen leveren we graag maatwerk voor u. Dit kan in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Sterker nog: we hebben inmiddels Soldeck Poolcovers opgeleverd in Spanje, Frankrijk en op Curaçao en op Bonaire. Neem nu contact op voor meer informatie of een offerte. Wij helpen u graag met de productie en installatie van een Soldeck polycarbonaat solar lamellen zwembadafdekking!

Contact opnemen

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten