AURA zwembadoverkapping

AURA Zwembadoverkapping

De voordelen van een zwembadoverkapping

Een AURA zwembadoverkapping is een bijzonder waardevolle toevoeging voor uw zwembad. Het Nederlandse klimaat kent maar een beperkte periode waarin het warm genoeg is om buiten aan het zwembad te liggen. Een hoogwaardige, verrijdbare overkapping maakt het zwembad 365 dagen per jaar bruikbaar. Het water koelt minder af, wat goed is voor het comfort, uw energierekening en het milieu.

Een bijkomend voordeel van een zwembad overdekking is natuurlijk dat er nauwelijks vuil in het water terecht komt, waardoor u minder vaak hoeft schoon te maken.

Als dealer van onder meer het merk AURA kunnen wij de beste zwembadoverkappingen leveren en laten installeren. Neem gerust contact op als u meer wilt weten, of vraag een prijsopgave voor uw overkapping aan!

Contact opnemen

 

HET HELE JAAR PROFITEREN VAN UW BUITENZWEMBAD

Bij Revis heeft u de keuze uit een ruim aanbod van AURA zwembadoverkappingen. Welk model u ook kiest, het zwembad zal plots het hele jaar bruikbaar zijn. Ook in Nederland, waar het eigenlijk alleen tussen mei en september echt warm kan worden.

Een zwembadoverdekking kan werken als een zonnecollector, waardoor uw water lekker warm blijft. De verwarming hoeft dus minder hard te werken. Zo bespaart u direct energie, wat ook weer beter is voor het milieu én uw portemonnee. Een goede overdekking kan wel een temperatuur winst tot 10 °C opleveren!

 

ZWEMBAD OVERDEKKEN TEGEN VUIL

Ook is zonder zwembadoverdekking of overkapping het zwembad slecht beschermd tegen vuil. Bladeren en zand waaien makkelijk in het water, en vaak ziet u ook dode insecten op het water drijven. Dit is natuurlijk niet erg fris en kan een grote ergernis zijn om keer op keer schoon te maken.

Een goed gesloten overkapping houdt het grootste deel van het vuil tegen. U hoeft dus minder vaak schoon te maken met een schepnet, en ook de waterstofzuiger of zwembadrobot hoeft niet telkens in actie te komen. Dit scheelt een hoop gedoe en tijd.

Daarbij is de verrijdbare overdekking gemakkelijk te verplaatsen als u met mooi weer wel in de open lucht wilt zwemmen. Door de handige en stevige rails is de overdekking ook gemakkelijk door één persoon te verrijden.

CONTACT OPNEMEN

 

GA VOOR EEN HOGE OF LAGE AURA ZWEMBADOVERKAPPING

Een AURA zwembadoverkapping is populair vanwege de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. AURA is een bedrijf uit Klagenfurt, Oostenrijk. Al sinds 1991 maken zij overkappingen in verschillende soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren en soorten afwerkingen van het glas. Hiermee kunt u de overdekking een uitstraling geven die past bij de omgeving.

U kunt kiezen uit verschillende modellen bij AURA. Een lage variant valt, net als zwembadlamellen, nauwelijks op in de tuin. Daarentegen biedt een hoge zwembad overdekking weer meer ruimte in het water. Hiermee maakt u er als het ware een binnenbad van.

Ronde en hoge zwembadoverkapping
Overdekking voor het zwembad
Lage zwembadoverkapping
Zwembad met overkapping

Laat uw zwembad overdekken door Revis!

De verrijdbare en winddichte constructies zijn gemaakt van de beste materialen, terwijl een handige rail het heel eenvoudig maakt om de overdekking weg te rollen. Hierdoor kunt u binnen een handomdraai genieten van uw bad, met schoon en warm zwemwater.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hoe wij uw zwembad overdekken? Neem nu contact op met Revis. We beantwoorden al uw vragen en maken graag een vrijblijvende prijsopgave op. Hiermee weet u precies wat u kunt verachten als u kiest voor een op maat gemaakt AURA zwembad overkapping!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak