AURA zwembadoverkapping

AURA Zwembadoverkapping

De voordelen van een zwembadoverkapping

Een AURA zwembadoverkapping is een bijzonder waardevolle toevoeging voor uw zwembad. Het Nederlandse klimaat kent maar een beperkte periode waarin het warm genoeg is om buiten aan het zwembad te liggen. Een hoogwaardige overkapping maakt het zwembad 365 dagen per jaar bruikbaar. Het water koelt minder af, wat goed is voor het comfort, uw energierekening en het milieu.

Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat er nauwelijks vuil in het zwembad terecht komt, waardoor u minder vaak hoeft schoon te maken.

Als dealer van onder meer het merk AURA kunnen wij de beste zwembadoverkappingen leveren en laten installeren. Vraag gerust om meer informatie of vraag een offerte aan!

Contact opnemen

Het hele jaar profiteren van uw buitenzwembad

Bij Revis heeft u de keuze uit een ruim aanbod van zwembadoverkappingen. Welk model u ook kiest, het zwembad zal plots het hele jaar bruikbaar zijn. Ook in Nederland, waar het eigenlijk alleen tussen mei en september echt warm kan worden.

Een zwembadoverkapping kan werken als een zonnecollector, waardoor uw water lekker warm blijft. De verwarming hoeft dus minder hard te werken. Zo bespaart u direct energie, wat ook weer beter is voor het milieu én uw portemonnee.

Overkappingen over het zwembad tegen vuil

Een zwembad zonder zwembadafdekking of zwembadoverkapping is slecht beschermd tegen vuil. Bladeren en zand waaien makkelijk in het water, en vaak ziet u ook dode insecten op het water drijven.

Een goed gesloten overkapping houdt het grootste deel van het vuil tegen. U hoeft dus minder vaak schoon te maken met een schepnet, en ook de waterstofzuiger of zwembadrobot hoeft niet telkens in actie te komen.

Ga voor een hoge of lage zwembadoverkapping

Contact opnemen

AURA zwembadoverkappingen zijn van de allerhoogste kwaliteit. AURA is een bedrijf uit Klagenfurt, Oostenrijk. Al sinds 1991 maken zij overkappingen in verschillende soorten en maten.

De winddichte constructies zijn gemaakt van de beste materialen, terwijl een handige rail het heel eenvoudig maakt om de overkapping weg te rollen.

U kunt kiezen uit verschilende modellen bij AURA. Een lage zwembad overkapping valt nauwelijks op in de tuin, terwijl een hoge overkapping weer meer ruimte biedt in het zwembad.

Meer weten? Neem nu contact op met Revis, dan helpen we u met het kiezen van de juiste zwembadoverkapping.

Ronde en hoge zwembadoverkapping
Overkapping voor het zwembad
Lage zwembadoverkapping
Overkapping op het zwembad

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten