Revis: Uw zwembadbouwer

Zwembadbouwer Revis uit Drachten heeft jarenlange ervaring met het bouwen van zwembaden. Reeds sinds 1998 zijn wij op de markt als zwembadbouwer van polypropyleen zwembaden. Door als één van de eersten op de markt zwembaden van dit materiaal te produceren wordt Revis Zwembaden gezien als pionier op de markt. 

Doordat wij de zwembaden volledig in eigen beheer bouwen in onze eigen productiehal, zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze expertise, samen met revolutionaire materialen zoals polypropyleen en HDPE maken het mogelijk uw zwembad volledig op maat te maken. Niet alleen leveren wij het zwembad, maar we verzorgen de installatie en het aanleggen ook van A tot Z. Dat is wat u van ons mag verwachten misschien wel de beste zwembadbouwer van Nederland. 

NEEM CONTACT OP

Zwembadbouwer

De waarde van een goede zwembadbouwer

Toen Revis Zwembaden in 1998 begon, was een zwembad in de tuin net zo min een standaard als dat dit vandaag de dag is: een zwembad in de tuin is een absolute luxe. Toch is er in de jaren waarin wij als zwembadbouwer op de markt actief zijn heel wat veranderd! Veel meer mensen nemen een zwembad in de tuin, omdat we steeds meer waarde hechten aan comfort en ontspanning.

Wanneer u besluit een zwembad in de tuin te nemen en om te genieten van deze luxe, raden wij ten zeerste aan om een erkende zwembadbouwer in de hand te nemen. Wij weten na het aanleggen van talloze zwembaden hoe ingewikkeld de techniek is en hoe nauwkeurig de aanleg komt.

Als wij uw zwembad aan mogen leggen bent u verzekerd van een op en top functionerend zwembad. En mankeert er toch wat aan? Dan komen wij dit herstellen, zoals u van ons mag verwachten.

Meer dan een zwembadbouwer: wij zorgen ook voor het onderhoud van uw zwembad

Ook voor de langere termijn kunnen wij de veiligheid en het behoud van uw zwembad waarborgen. Waar wij met de grootste zorg en nauwkeurigheid uw zwembad hebben geproduceerd, zorgen wij er ook graag voor dat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten door het nodige onderhoud voor u te verrichten.

Wilt u gebruik maken van onze onderhoudsservice? Neem dan gerust contact met ons op en geef in toelichting aan wat uw wensen zijn. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat we de onderhoudswerkzaamheden zo snel mogelijk kunnen starten.

Verschillende mogelijkheden voor een privé zwembad

Waar vroeger zwembaden veelal van polyester werden geproduceerd, heeft u tegenwoordig keuze uit verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en eigenschappen.

De meeste zwembaden die in onze productiehal worden gemaakt zijn polypropyleen zwembaden. Dit kunststof is zeer plastisch en wordt daardoor ook veel toegepast bij zwembaden op maat.

Ook HDPE zwembaden lenen zich hier goed voor. Sterker nog: als het op flexibiliteit van het materiaal aankomt is HDPE zelfs superieur ten opzichte van polypropyleen. Een extra voordeel van deze flexibele eigenschap van HDPE is dat het erg stootvast is.

Gaat u voor het meest luxe, ‘high-end’ zwembad, dan gaat u voor een zwembad van RVS. Roestvrij staal geeft een prachtige grijze glinstering onder het zonlicht en is onverwoestbaar.

Heeft u advies nodig, of twijfelt u nog aan de beste keuze voor wat betreft het materiaal? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een eerlijk advies.

Revis behoort tot de één van de erkende zwembadbouwers in Nederland

Wanneer u een zwembad laat bouwen en aanleggen door een zwembadbouwer uit Nederland heeft u keuze uit een aantal erkende zwembadbouwers. Revis is één van de erkende bouwers met jarenlange ervaring.

Het aanleggen van een zwembad is een complex proces, wat niet door een willekeurig bedrijf kan worden voltooid. Door de specifieke kennis van de branche, de gebruikte materialen en de techniek die samengaat met de aanleg van een zwembad, is het erg belangrijk dat u dit laat doen door een bedrijf met kennis van zaken. U wilt tenslotte ten allen tijde voorkomen dat er iets aan uw zwembad mankeert nadat het eenmaal is geïnstalleerd en geplaatst. Dit geldt voor buitenzwembaden, maar misschien nog wel meer voor een zwembad binnen, omdat hier de ruimtes kleiner zijn en een verbouwing ingrijpender.

Om u in één keer goed van dienst te zijn, zetten wij al onze ervaring en kennis in. Zo kunt u er op vertrouwen dat u volop kunt genieten van uw zwembad.

Vraag uw offerte aan bij zwembadbouwer Revis

Een zwembad laten aanleggen is niet iets wat u dagelijks doet. Wij adviseren daarom ook altijd om goed na te denken over uw keuze. Zowel over het materiaal, alsook over de plek waar u het zwembad wilt laten aanleggen.

Het aanleggen van een zwembad heeft een definitief karakter. Dat wil zeggen: eenmaal geplaatst kan het niet met een kleine moeite ongedaan gemaakt worden. Voelt u zich daarom vrij om vrijblijvend advies aan te vragen.

Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan kijken wij uit naar uw offerte aanvraag. Wij reageren spoedig met een eerlijke offerte, zoals u dat mag verwachten van een erkende zwembadbouwer.

OFFERTE AANVRAGEN

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak