Polypropyleen zwembaden van Solpool

Polypropyleen zwembaden zijn sterk, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Daarom is dit type zwembad ook zo populair, zowel in de tuin als binnen. Wij ontwerpen en installeren onze Solpool zwembaden van polypropyleen niet alleen, maar maken ze ook helemaal zelf in onze eigen productiehal. Levering is mogelijk in binnen- en buitenland.

U kunt kiezen voor één van de standaardmaten, maar volledig op maat gemaakte zwembaden leveren wij ook. Neem direct contact op voor deskundig advies over een Solpool polypropyleen zwembad.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

De voordelen van polypropyleen zwembaden

Waarom zwembaden van Solpool polypropyleen geliefd zijn? Een zwembad van pp - de afkorting voor polypropyleen - heeft verschillende voordelen:

  • Strak en glad afgewerkt zwembad
  • Diverse kleuren ice blue, licht grijs, antraciet grijs
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Antibacterieel materiaal, voelt aangenaam aan en is huidvriendelijk
  • Lange levensduur; duurzame keuze
  • Een polypropyleen zwembad is osmose vrij
  • Dubbele UV bescherming
  • Ontwerp, productie en installatie in eigen beheer bij Revis
  • Volledig maatwerk mogelijk

PP zwembaden: van ontwerp tot installatie

Revis Zwembaden heeft de productie van Solpool polypropyleen zwembaden volledig in eigen beheer. We hebben een eigen productiefaciliteit, waar topkwaliteit pp zwembaden worden gemaakt door ervaren vakmensen.

Naast de productie nemen we ook de (installatie wordt uitgevoerd door onze partner Solline zwembadtechniek) installatie en het ontwerp voor onze rekening. Meestal valt de keuze op een zwembad met standaardmaten. Het betreft dan een breedte van 3,5 meter tot 5 meter en een lengte tot 12 meter.

Maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een polypropyleen zwembad volledig op maat te maken. Zo kunnen we afwijkende maten en vormen voor u produceren.

Wat is polypropyleen eigenlijk?

Tegenwoordig spreekt men officieel van polypropeen, maar het woord polypropyleen is nog steeds gangbaar. Het is een thermoplastisch polymeer dat veel toepassingen kent. Oplosmiddelen, basen en zuren richten nauwelijks schade aan, terwijl u ook niet hoeft te vrezen voor bacteriegroei.

Het zal u dan ook niet verrassen dat naast polypropyleen zwembaden er bijvoorbeeld ook medische apparatuur, auto-onderdelen, flessen, bootjes, plastic meubelen en touwen van polypropyleen zijn. Het materiaal is bijzonder sterk en ook nog eens goed te recyclen. De relatief lage kosten zijn een ander belangrijk voordeel.

Zwembad van polypropyleen: onderhoud en accessoires

Wij installeren polypropyleen zwembaden op vakkundige wijze. Uiteraard geven we daarbij ook tips over het onderhoud en reinigen. In ons assortiment hebben we diverse handige toevoegingen en zwembad accessoires. Denk daarbij aan een zwembadafdekking, zwembadverwarming, een zwembadoverkapping, zwembad verlichting, automatische waterbehandeling door zoutelektrolyse of chloor en een zwembadrobot.

Reparaties aan uw zwembad voeren wij uit, mocht er onverhoopt iets kapot gaan. En ook het uitvoeren van regulier onderhoud behoort tot de mogelijkheden bij Revis.

Alle installatie, plaatsing en onderhoud wordt verzorgd door onze partner van Solline zwembadtechniek.

Advies over polypropyleen zwembaden

Maak een afspraak

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze specialisten vertellen het u graag. Misschien sluit polypropyleen niet volledig aan bij uw wensen, maar is een RVS Inox zwembad meer geschikt. Ook daarmee kunnen we u natuurlijk helpen.

Het installeren van zwembaden is natuurlijk mogelijk in Nederland, België en Duitsland. Maar ook ver buiten onze eigen landsgrenzen zijn we actief. Zo hebben we projecten afgerond in Spanje en op zowel Bonaire als Curaçao. Neem snel contact op, we willen graag weten wat uw wensen zijn wat betreft polypropyleen zwembaden!

CONTACT

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten