Polypropyleen zwembaden

Polypropyleen zwembaden zijn sterk, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Daarom is dit type zwembad ook zo populair. Wij ontwerpen en installeren deze zwembaden niet alleen, maar maken ze ook helemaal zelf in onze eigen productiehal.

U kunt kiezen voor één van de standaardmaten, maar volledig op maat gemaakte polypropyleen zwembaden zijn ook mogelijk.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

De voordelen van polypropyleen zwembaden

Waarom zwembaden van polypropyleen geliefd zijn? Een zwembad van pp - de afkorting voor polypropyleen - heeft verschillende voordelen:

  • Strak en glad afgewerkt zwembad
  • Diverse kleuren ice blue, licht grijs, antraciet grijs
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Antibacterieel materiaal, voelt aangenaam aan en is huidvriendelijk
  • Lange levensduur; duurzame keuze
  • Osmose vrij
  • Dubbele UV bescherming
  • Ontwerp, productie en installatie in eigen beheer bij Revis
  • Volledig maatwerk mogelijk

PP zwembaden: van ontwerp tot installatie

Revis Zwembaden heeft de productie van polypropyleen zwembaden volledig in eigen beheer. We hebben een eigen productiefaciliteit, waar topkwaliteit pp zwembaden worden gemaakt door ervaren vakmensen.

Naast de productie nemen we ook de (installatie wordt uitgevoerd door onze partner Solline zwembadtechniek) installatie en het ontwerp voor onze rekening. Meestal valt de keuze op een zwembad met standaardmaten. Het betreft dan een breedte van 3,5 meter tot 5 meter en een lengte tot 12 meter. Maar vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een polypropyleen zwembad volledig op maat te maken. Zo kunnen we afwijkende maten en vormen voor u produceren.

Zwembad van polypropyleen: onderhoud en accessoires

Wij installeren polypropyleen zwembaden op vakkundige wijze. Uiteraard geven we daarbij ook tips over het onderhoud en reinigen. In ons assortiment hebben we diverse handige toevoegingen en zwembad accessoires. Denk daarbij aan een zwembad isolatie afdekking, verwarming door warmtepomp, een zwembad overkapping, zwembad verlichting, automatische waterbehandeling door zoutelektrolyse of chloor en een zwembadrobot.

Reparaties aan uw zwembad voeren wij uit, mocht er onverhoopt iets kapot gaan. En ook het uitvoeren van regulier onderhoud behoort tot de mogelijkheden bij Revis. (Onderhoud valt ook onder Solline zwembadtechniek)

Alle installatie, plaatsing en onderhoud wordt verzorgd door onze partner van Solline zwembadtechniek.

Advies over polypropyleen zwembaden

Maak een afspraak

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze specialisten vertellen het u graag. Misschien sluit polypropyleen niet volledig aan bij uw wensen, maar is een RVS Inox zwembad meer geschikt. Ook daarmee kunnen we u natuurlijk helpen.

Het installeren van zwembaden is natuurlijk mogelijk in Nederland, België en Duitsland. Maar ook ver buiten onze eigen landsgrenzen zijn we actief. Zo hebben we projecten afgerond in Spanje en op zowel Bonaire als Curaçao. Neem snel contact op, we willen graag weten wat uw wensen zijn wat betreft polypropyleen zwembaden!

CONTACT

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten