Winterafdekking zwembad

Winterafdekking zwembad

Winterafdekking zwembad op maat

Het is verstandig om met winterafdekking uw zwembad te beschermen als het zwemseizoen voorbij is. In tijden dat er nauwelijks van het bad gebruik wordt gemaakt, beschermt een extra zeil in het najaar uw zwembad tegen vuil én zonlicht.

Door de bescherming van een winterafdekking kunt u in het voorjaar uw zwembad gemakkelijker opstarten. U heeft bijvoorbeeld minder middelen nodig om uw buitenbad schoon te maken. Dit scheelt u tijd én geld. Wij kunnen de winterafdekking voor elk zwembad op maat laten maken. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact opnemen

Eigenschappen van een winterzeil voor zwembad

Om met een winterzeil uw zwembad optimaal te beschermen, moet deze allereerst voldoen aan de juiste afmetingen doordat deze gekoppeld wordt aan de standaard lamellen zwembadafdekking Deze afdekking komt namelijk als extra laag over onze zwembad lamellen heen. Dit vereist vanzelfsprekend maatwerk. Onze specialisten denken graag met u mee over de beste oplossing.

Ook is het belangrijk dat er geen water op het winterdek van uw zwembad blijft liggen. Hierdoor wordt de afdekking zo geplaatst dat er geen water op blijft staan. Daarom is het belangrijk dat de standaard afdekking die u het hele jaar door kunt gebruiken goed is gemonteerd.

Voordelen van onze afdekking in de winter

Onze afdekking voor de winter wordt dus gecombineerd met de standaard zwembadlamellen, zonder deze functie te beschadigen.

De voordelen hiervan zijn:

  • Het zeil is lichtgewicht, snel te installeren en te verwijderen
  • Er is geen extra constructie nodig over uw huidige afdekking
  • Het aangezicht van het zwembad blijft hetzelfde
  • Een voordelige oplossing voor extra bescherming buiten het seizoen

Offerte aanvragen

Afdekking voor de winter

Onderhoud van een winterdek

Een zwembad met extra winterdek heeft een stuk minder onderhoud nodig. Hiermee verlengt u ook de levensduur van het polypropyleen of RVS, doordat u minder schoonmaakmiddelen en andere oplossingen nodig heeft om het bad schoon te houden. In combinatie met een zwembadrobot heeft u er helemaal geen omkijken meer naar.

Daarbij is het ook van belang dat u het afdekzeil zelf goed onderhoudt. Hiervoor is het belangrijk dat u dit zeil alleen gebruikt buiten het seizoen en niet het hele jaar door over de lamellen heen heeft. De sterke zonneschijn en hoge temperaturen in het voorjaar en zomer zijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van het winter afdekzijl. Om schimmelvorming op het zeil te voorkomen is het van belang dat u deze droog opbergt en goed schoonmaakt in het voorjaar. Berg de afdekking dus op in een ruimte buiten het bereik van vocht en licht.

Offerte aanvragen voor winter afdekking

De productie van een passende afdekking in de winter voor uw zwembad betreft maatwerk. Neem direct contact op om uw wensen te bespreken. Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden.  Wilt u profiteren van minder onderhoud en een langere levensduur van uw buitenbad? Bescherm dan met winterafdekking uw zwembad.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten