RVS zwembaden

Steeds meer mensen kiezen voor RVS zwembaden, ook wel inox zwembaden genoemd. Dat snappen we wel, want zo’n zwembad van roest vast staal straalt luxe uit. Wij kunnen deze zwembaden volledig op maat ontwerpen, produceren en voor u laten installeren.

Een inox zwembad heeft een lange levensduur en is volledig recyclebaar. Daardoor is RVS een duurzame keuze, wat natuurlijk niet onbelangrijk is in deze tijd.

De isolerende eigenschappen van het staal zorgen ervoor dat de watertemperatuur goed blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem nu contact op, we helpen u graag met het inbouwen van een RVS zwembad.

Bekijk alle projecten

Inox en RVS zwembaden: belangrijkste eigenschappen

  • Luxe uitstraling
  • Isoleert goed
  • Makkelijk te onderhouden
  • Weinig last van algen en micro-organismen
  • Bijzonder waterdicht
  • Lange levensduur, staal volledig recyclebaar
  • Kies uit standaard maten of een op maat gemaakt RVS zwembad

IJzersterk en duurzaam

RVS is sterk materiaal en bijzonder waterdicht. Daardoor gaat uw zwembad vele jaren mee. En mocht het toch een keer tijd zijn voor vervanging, dan is een inox zwembad ook nog eens makkelijk te recyclen. Het is dus een milieubewuste keuze.

Wie kiest voor een RVS zwembad, heeft weinig last van algen en micro-organismen. En dat is wel zo fris. Het zonlicht weerkaatst prachtig via het staal, wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Dit type zwembad oogt simpelweg luxer dan andere soorten. En juist dat is vaak een belangrijke overweging bij de aanschaf van een RVS inox zwembad. De foto's met voorbeelden op deze pagina laten mooi zien wat er mogelijk is.

Ontwerp en productie van een RVS zwembad

Er is soms wat verwarring over de termen inox en RVS. Wij bedoelen met beide termen hetzelfde; een RVS of inox zwembad bestaat uit roestvast staal. In onze eigen productiehal maken we deze zwembaden volledig op maat. U kunt dus een zwembad laten installeren dat volledig voldoet aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen uit onze standaard maten. Is RVS niet het ideale materiaal voor u? Dan kunt u ook kijken naar een polypropyleen zwembad.

Nadat wij het ontwerp en de productie hebben uitgevoerd, verzorgt onze partner Solline zwembadtechniek de installatie van RVS zwembaden.

Alle toebehoren voor RVS inox zwembaden

Het assortiment van Revis bevat alles om RVS zwembaden optimaal te gebruiken. Zo helpen wij u ook met de juiste zwembadafdekking, een zwembadoverkapping en zwembad verlichting.

Om het water schoon te houden, is het belangrijk om RVS inox zwembaden uit te rusten met de juiste vorm van waterbehandeling. Ook een zwembadrobot, stofzuiger en diverse onderhoudsproducten behoren tot ons assortiment. Voor regulier onderhoud en het uitvoeren van reparaties is Solline zwembadtechniek beschikbaar.

Maak uw dromen waar: kies een roestvrij stalen zwembad

We snappen wel dat inox zwembaden geliefd zijn. Het water ziet er echt kraakhelder uit dankzij het glimmende roestvaste staal. En ook andere voordelen zijn er meer dan genoeg. Denk aan de isolerende eigenschappen en onderhoudsvrije eigenschappen.

Voor veel mensen gaat met zo'n luxe zwembad een droom in vervulling. Revis zorgt er daarbij voor dat het bad precies aan uw eisen voldoet. Dit alles met dank aan onze eigen productiefaciliteit voor RVS zwembaden.

RVS zwembad productie

Interesse in RVS zwembaden?

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze vakmensen praten u graag bij over alle mogelijkheden. Misschien gaat uw voorkeur niet uit naar een RVS Inox zwembad, maar heeft u liever een Polypropyleen zwembad? Ook daarmee kunnen we u helpen.

Natuurlijk installeren wij onze zwembaden in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is het ook mogelijk om een Revis zwembad te laten plaatsen in andere landen. We hebben onder meer projecten opgeleverd op Bonaire, Curaçao en in Spanje. Neem nu contact op, we zijn benieuwd naar uw wensen wat betreft RVS zwembaden!

CONTACT

Het Helmhout 71
9206 AZ Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak
Zondag: gesloten