RVS zwembaden

Steeds meer mensen kiezen voor RVS zwembaden, ook wel inox zwembaden genoemd. Dat snappen we wel, want zo’n zwembad van roest vast staal straalt luxe uit en past door de neutrale kleur mooi in iedere omgeving. Wij kunnen deze zwembaden volledig op maat ontwerpen, produceren en voor u laten installeren.

Een inox zwembad heeft een lange levensduur en is volledig recyclebaar. Daardoor is een zwembad van RVS een duurzame keuze, wat natuurlijk niet onbelangrijk is in deze tijd.

De isolerende eigenschappen van het staal zorgen ervoor dat de watertemperatuur goed blijft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem nu contact op, we helpen u graag met het inbouwen van een RVS zwembad.

Bekijk alle projecten

Inox en RVS zwembaden: belangrijkste eigenschappen

  • Luxe uitstraling door de gladde platen van een RVS zwembad
  • Isoleert goed
  • Inox is makkelijk te onderhouden
  • Weinig last van algen en micro-organismen
  • Bijzonder waterdicht
  • Lange levensduur, staal volledig recyclebaar
  • Kies uit standaard maten of op maat gemaakte RVS zwembaden
  • UV bestendig materiaal

Ontwerp en productie van een rvs zwembad

Er is soms wat verwarring over de termen inox en rvs. Wij bedoelen met beide termen hetzelfde; een rvs of inox zwembad bestaat uit roestvast staal. Onder dit staal, ook wel inox plaatstaal genoemd, wordt het zwembad afgewerkt met isolatiematerialen waarmee afkoeling van het water wordt tegen gegaan.

In onze eigen productiehal maken we deze zwembaden volledig op maat. U kunt dus een zwembad laten installeren dat volledig voldoet aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen uit onze standaard maten. Is rvs niet het ideale materiaal voor u? Dan kunt u ook kijken naar een polypropyleen zwembad.

Nadat wij het ontwerp en de productie hebben uitgevoerd, verzorgt onze partner solline zwembadtechniek de installatie van rvs zwembaden.

Contact opnemen

 

Rvs is ijzersterk en duurzaam   

Rvs is sterk materiaal en bijzonder waterdicht. Het sterke staal is bestand tegen stoten en vervorming. Ook heeft het weinig onderhoud nodig en heeft het materiaal een laag kwaliteitsverlies. Daardoor gaat uw zwembad vele jaren mee.

En mocht het toch een keer tijd zijn voor vervanging, dan is een inox zwembad ook nog eens makkelijk om 100% te recyclen. Daarbij zorgt de goede isolatie en weerkaatsing van de zon op het roestvrijstaal ervoor dat het water beter opwarmt. Hierdoor bespaart u ook nog eens energie aan zwembadverwarming. Het is dus een milieubewuste keuze om voor een zwembad van rvs te kiezen.

Modern en luxe design van een inox zwembad

Bij een rvs zwembad weerkaatst het zonlicht prachtig via het staal, wat zorgt voor een unieke uitstraling. De weerspiegeling van het zonlicht  via de inoxpanelen geeft het water een heldere en gezondere weerspiegeling.

Hierdoor oogt dit type zwembad simpelweg luxer dan andere soorten. En juist dat is vaak een belangrijke overweging bij de aanschaf van een rvs inox zwembad. De foto's met voorbeelden op deze pagina laten mooi zien wat er mogelijk is.

Bekijk onze projecten

 

Goede hygiëne van glad en roestvast staal

Wie kiest voor een rvs zwembad, heeft weinig last van algen en micro-organismen. En dat is wel zo fris. Dit komt doordat het oppervlak erg glad is en niet poreus. Dit voorkomt effectief de aanhechting van bacteriën en maakt het tegelijkertijd makkelijker om het zwembad te reinigen.

Om het water optimaal schoon te houden, is het belangrijk om rvs inox zwembaden uit te rusten met de juiste vorm van waterbehandeling. Ook een zwembadrobot, stofzuiger en diverse onderhoudsproducten behoren tot ons assortiment. Voor regulier onderhoud en het uitvoeren van reparaties is solline zwembadtechniek beschikbaar.

Alle toebehoren voor rvs inox zwembaden

Het assortiment van revis bevat alles om rvs zwembaden optimaal te gebruiken. Zo helpen wij u ook met de juiste zwembadafdekking, een zwembadoverkapping en zwembad verlichting. Ook deze accessoires kunnen bijdragen aan de luxe uitstraling en lange levensduur.

Hecht u dus veel waarde aan een frisse, luxe en moderne uitstraling van uw zwembad? Rvs is een sterk en multifunctioneel basismateriaal voor gebruik in zwembaden.

Voor veel mensen gaat met zo'n luxe zwembad een droom in vervulling. Revis zorgt er daarbij voor dat het bad precies aan uw eisen voldoet. Dit alles met dank aan onze eigen productiefaciliteit voor rvs zwembaden. Doordat wij het bad al in onze fabriekshal in elkaar zetten, kunnen wij een snelle montage op locatie realiseren.

Neem contact op

 

Maak uw dromen waar: kies een roestvrij stalen zwembad

We snappen wel dat inox zwembaden geliefd zijn. Het water ziet er echt kraakhelder uit dankzij het glimmende roestvaste staal. Het gladde oppervlak geeft een luxe uitstraling aan uw zwembad. Er zijn namelijk nagenoeg geen naden, voegen of kitranden zichtbaar. Alleen bij een grote afmeting zult u een enkele naad te maken hebben, al is dit niks in vergelijking met andere materialen.

Ook andere voordelen zijn er meer dan genoeg. Denk aan de isolerende eigenschappen en onderhoudsvrije eigenschappen. Kortom, een hygiënisch en luxe zwembad welke mooi past in iedere omgeving door de neutrale uitstraling.

RVS zwembad productie

Interesse in RVS zwembaden?

Maak een afspraak

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze vakmensen praten u graag bij over alle mogelijkheden. Misschien gaat uw voorkeur niet uit naar een RVS Inox zwembad, maar heeft u liever een Polypropyleen zwembad? Ook daarmee kunnen we u helpen.

Natuurlijk installeren wij onze zwembaden in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast is het ook mogelijk om een Revis zwembad te laten plaatsen in andere landen. We hebben onder meer projecten opgeleverd op Bonaire, Curaçao en in Spanje. Neem nu contact op, we zijn benieuwd naar uw wensen wat betreft RVS zwembaden!

CONTACT

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak