Zwembadbouwer Utrecht

Op zoek naar een zwembadbouwer in Utrecht? Kies dan voor Revis Zwembaden, actief sinds 1998! U vindt onze zwembaden in heel Nederland én daarbuiten. Naast het kopen van een zwembad in Utrecht, kunt u ook bij ons terecht voor lange termijn onderhoud, reparaties én het moderniseren van uw bestaande zwembad. 

Wilt u binnenkort genieten van uw inbouwzwembad? Neem dan snel contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. Zijn wij binnenkort uw zwembadbouwer in Utrecht?

Volledige service van dé zwembadbouwer in Utrecht

Als u op zoek gaat naar een zwembadbouwer in Utrecht, zoekt u naar een bedrijf dat meer in huis heeft dan alleen het installeren van uw zwembad. Met onze jarenlange ervaring en met tevreden klanten door heel Nederland denken wij ook graag mee over zaken zoals:

  • de exacte ligging van uw zwembad bepalen;
  • het ideale formaat van uw zwembad vastleggen;
  • het materiaal van uw zwembad kiezen;
  • graafwerkzaamheden uitvoeren;
  • het bepalen van de diepte van uw zwembad;
  • welke pompen en filters voor uw zwembad geschikt zijn.

Wist u daarnaast dat wij al onze zwembaden in-house produceren? Daarbij kunt u kiezen uit standaard afmetingen en oplossingen op maat. Kiest u voor Revis Zwembaden, dan kiest u de beste zwembadbouwer in Utrecht!

Verschillende zwembaden en hun materialen

Als ervaren zwembadbouwers weten wij het al langer; het ene zwembad is het andere niet! Heeft u eenmaal de keuze gemaakt voor een inbouwzwembad, dan is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Bij ons heeft u de keuze uit: RVS zwembaden, HDPE zwembaden, polypropyleen zwembaden en recreatie zwembaden.

Met al deze opties begrijpen wij dat een keuze maken erg lastig kan zijn. Neemt u dan ook gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies op maat!

Een zwembad kopen in Utrecht? Vraag hier uw offerte aan!

Wilt u ook een zwembad kopen in Utrecht dat op al uw wensen is afgestemd? Neem dan snel contact op met Revis Zwembaden! Ons gespecialiseerde team staat u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet geniet u binnenkort van uw eigen luxe zwembad en zijn wij uw zwembadbouwer in Utrecht!

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak