Zwembad kopen Overijssel

Wilt u een zwembad kopen in Overijssel? Kies voor de luxe baden van Revis Zwembaden. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan zwembaden voor buiten en binnen. Naast het kopen van een zwembad, kunt u ook bij ons terecht voor accessoires, reparaties en het moderniseren van uw bad.

Wilt u binnenkort genieten van een inbouwzwembad? Neem dan snel contact op! Kies voor een expert met jarenlange ervaring als u een zwembad wilt kopen in Overijssel. 

Een zwembad kopen in Overijssel doet u bij Revis

Als u een zwembad voor buiten of binnen wilt kopen in de provincie Overijssel, is het verstandig om op zoek te gaan naar een expert. Of u nou woonachtig bent in Enschede, Hengelo, Zwolle of Deventer, een zwembad voor in de tuin of voor binnen koopt u bij Revis Zwembaden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij meedenken over verschillende aspecten:

  • het ideale formaat voor uw zwembad, aansluitend op de ruimte;
  • het materiaal van het zwembad;
  • het bepalen van de diepte van het zwembad;
  • het meedenken over de exacte ligging;
  • welke pompen en filters geschikt zijn. 

Als zwembadbouwers kunnen we u naast het ontwerp ook helpen bij het uitvoeren van de graafwerkzaamheden en het installeren van de materialen. U kiest bij Revis niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor vakmensen die alles weten over zwembaden in Overijssel. 

Verschillende opties voor zwembaden

Heeft u de keuze gemaakt voor een inbouwzwembad? Dan is het belangrijk om een volgende keuze te maken, namelijk die van het materiaal. Het kiezen van het juiste materiaal voor uw zwembad kan best een uitdaging zijn. Daarom kunnen wij u voorzien van advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. U heeft bij Revis de keuze uit RVS zwembaden, HDPE zwembaden, polypropyleen zwembaden en recreatieve zwembaden

Naast materiaal moet u ook nog een aantal overwegingen maken voor accessoires. Het kiezen van goede benodigdheden, zoals een verwarming, zwembadoverkapping of winterafdekking kan bijdragen aan het voorkomen van schade. Het zwembad kan daardoor jarenlang in een uitstekende staat verkeren. 

Zwembad kopen in Overijssel? Vraag een offerte aan!

Wilt u een zwembad kopen in Overijssel dat op al uw wensen is afgestemd? Neem dan snel contact op met Revis Zwembaden. Wij staan tijdens het ontwerp van uw zwembad tot aan de productie en installatie voor u klaar. Ons team kan u helpen met het beantwoorden van al uw vragen en het bespreken van alle mogelijkheden. Geniet binnenkort van uw eigen luxe zwembad in Overijssel! 

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak