Zwembad kopen Emmen

Woont u in Emmen en wilt u een zwembad kopen? Revis Zwembaden is actief in heel Nederland en daarbuiten. Het laten bouwen van een zwembad die perfect past bij uw binnen- of buitenruimte en aansluit bij uw wensen wordt een stuk eenvoudiger met onze hulp bij het ontwerp en de installatie. Ons personeel staat u graag te woord als u een zwembad wilt kopen in Emmen!

Een zwembad kopen in Emmen? Maak een afspraak

Een zwembad in Emmen gaat erg lang mee als u kiest voor kwalitatieve materialen en regelmatig het zwembad onderhoudt. Als u in de tuin of in uw binnenruimte een zwembad wilt plaatsen, moet u een aantal overwegingen maken: 

  • bepaal de exacte ligging van het zwembad;
  • kies het juiste formaat van het zwembad;
  • bepaal de diepte van het zwembad;
  • bepaal het materiaal van het zwembad;
  • bepaal welke onderhoudsproducten, zoals pompen en filters geschikt zijn voor het zwembad. 

Onze zwembaden worden in-house geproduceerd, waarbij u de keuze heeft uit standaard afmetingen en oplossingen op maat. Wij hebben ruime ervaring met diverse zwembadprojecten en leveren advies op maat. Kiest u voor Revis Zwembaden, dan kiest u voor de beste kwaliteit zwembaden in Emmen en omgeving. 

Voor reparaties, renovaties en bouw

Onze experts hebben jarenlang ervaring met het bouwen van zwembaden met hoogwaardige materialen. U kunt bij ons terecht voor RVS zwembaden, HDPE zwembaden, polypropyleen zwembaden en recreatieve zwembaden. Elk type materiaal heeft zijn eigen voordelen en is duurzaam, waardoor het jarenlang meekan. 

Naast de bouw van een zwembad in Emmen dat nieuw is, kunt u ook bij ons langskomen voor renovaties en reparaties. Wij kunnen bestaande zwembaden een nieuwe look geven door middel van een zwembadoverkapping of zwembadverwarming. Hierdoor geniet u langer van het water en bespaart u een hoop kosten. 

Vraag een offerte aan voor een zwembad in Emmen

Of u nou op zoek bent naar een recreatiezwembad in uw tuin of een verwarmd zwembad in uw binnenruimte, ons team van Revis Zwembaden staat voor u klaar. Wij helpen u graag met de bouw, maar staan ook klaar voor onderhoud en reparaties op de lange termijn. 

U kunt eenvoudig contact opnemen om een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen. Wij vertellen u graag alles over zwembadbouw en het kopen van een zwembad in Emmen of omgeving. 

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak