Zwembad kopen Drenthe

Als u een zwembad wilt kopen in Drenthe, dan kiest u voor Revis Zwembaden. Het laten bouwen van een zwembad die perfect bij uw eisen én binnen- of buitenruimte past, kan namelijk erg lastig zijn. Juist daarom kiest u voor een expert, met jarenlange ervaring. 

Bij Revis Zwembaden zijn we een specialist in het ontwerpen, bouwen én installeren van zwembaden sinds 1998. Ons deskundige personeel staat u graag te woord als u een zwembad wilt kopen Drenthe!

Een zwembad kopen in Drenthe doet u bij Revis Zwembaden

Maar waarom zou u uw zwembad kopen in Drenthe bij Revis Zwembaden? Een zwembad is een investering, die vaak langer dan een mensenleven meegaat. Des te belangrijker dus, dat u kiest voor een specialist! Klanten door heel Nederland én daarbuiten kiezen voor ons, omdat wij

  • actief zijn sinds 1998;
  • onze zwembaden zelf produceren;
  • zowel standaardmaten als gepersonaliseerde opties bieden;
  • zwembaden van verschillende materialen aanbieden;
  • ook gespecialiseerd zijn in openbare zwembaden;
  • ook essentiële onderdelen installeren, waaronder zwembadverwarming.

Bent u op zoek naar een specialist in het bouwen van zwembaden, die u ondersteunt tijdens het ontwerp, productie én installatie van uw zwembad in Drenthe? Dan koopt u uw zwembad in Drenthe bij Revis Zwembaden!

Voor accessoires en meer

Wist u dat het kiezen van de juiste accessoires minstens net zo belangrijk is als de keuze voor uw zwembad zelf? Initieel beseffen veel mensen zich dit niet. En dat is ook begrijpelijk, want de noodzaak voor een zwembadoverkapping of winterafdekking, doet zich pas veel later in het seizoen voor.

Het kiezen van de juiste accessoires, voorkomt in veel gevallen echter schade of onderhoud aan uw zwembad.Laat u zich dan ook adviseren door ons deskundige team!

Vraag vandaag nog uw offerte aan bij Revis Zwembaden!

Woont u in Drenthe en bent u op zoek naar een inbouwzwembad? Dan kiest u voor een bedrijf dat tijdens het hele proces van ontwerp tot productie en installatie naast u staat. Ook voor het lange termijn onderhoud en reparaties kunt u op ons rekenen. 

Vraag daarom vandaag nog uw offerte aan. Een zwembad kopen in Drenthe, doet u bij Revis Zwembaden!

Ottolaan 9
9207 JP Drachten
T +31 (0) 512-550130
info@reviszwembaden.nl

Maandag - vrijdag: op afspraak
Zaterdag: uitsluitend op afspraak